Pudelikott/Bottlebag

Ma kohe üldse ei salli, kui viimasel sekundil sünnipäevale kutsutakse ja siis mingi kingituse välja peab võluma. Eriti, kui finantsi eriliselt pole. Sedapuhku lõpes asi šampusepudelile koti heegeldamisega. Asjaks seegi, eksole. Aga ega paremaid mõtteis ei tule ka, kui sul on 4 tundi aega…ja pudelitki käepärast pole, et mõõte kontrollida. Et asi pidulikum välja näeks, põimisin aukudest läbi paela ja sidusin lehviks.

pudelikott

I really hate, when I get invited to a birthday at the very last minute and then I have to come up with a present. Especially with very limited finances. This time it ended with crocheting a bag for a chanpange bottle. Does the trick, right? But you don’t get really any better ideas, if you have only about 4 hours…and no bottle to check measurements. To make it look a little more festive, I thread a ribbon through the holes and tied it to a bow.

*************************************

Lõng/Yarn: Emmebi Baby Fresh 2828, 18g
3,5 mm heegelnõel/hook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *