1. juuni

APPI!!! saab see sess ometi läbi või mitte

Paar võlga peaks siiski vahepeal likvideerima – pildivõlga täpsemalt: Siin on kleit, millest eelnevalt juttu oli.

Siis sain pihta mõnda aega tagasi emale jõuludeks kingitud linikule. Lill lähemalt. Tehtud on see linik täpselt samal põhimõttel nagu eelmised kaks .

Vahepeal oli emal sünnipäev ja ma olen ülimalt rahul talle tehtud kingitusega – fotoalbumiga.

Väike pilt on klikatav nagu ikka ja seal lehel on ka link lehele, kus on etapidest pilte. Kuna ma unustasin kokkupanemise osast pilte teha, siis tegin selle asemel joonise. Ükspäev saab mul olema ka niipalju aega, et kirjutan lähemalt, kuidas ma seda imakunist albumit tegin . Liblikamuster on pärit kuskilt siit lehelt.

PS album pigistas hällilapsel pisara välja …
Palju õnne veelkord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *